Údená ryba na šalátiku zo zeleru, hrušky a orechov

Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 30 minút
Počet porcií: 4

Ingrediencie

  • zeler 1ks
  • soľ, korenie
  • hruška 1ks
  • biely jogurt FRESH 2pl
  • vegan majonéza 2pl
  • hrubozrnná horčica 2cl
  • med, citrón
  • bobkový list 2ks
  • nové celé korenie 4ks
  • estragón 1smietka
  • ovocný ocot 2pl
  • kôpor 20g
  • lieskovce 4ks
  • údená ryba podľa ponuky

Postup

Zeler nakrájame na tenké plátky a potom na rezance. Do vody dáme soľ, bobkový list, nové celé korenie, estragón, ocot a urobíme si zvar. Po jeho odstavení doň vložíme nakrájaný zeler na cca 10-15 minút. Následne zeler vyberieme a necháme vychladnúť.

K vychladenému zeleru pridáme jogurt, majonézu, horčicu, med, citrónovú šťavu, kôpor a na rezance nakrájanú hrušku.

Všetko spolu premiešame, dáme na tanier a na vrch postrúhame lieskovce. Pridáme na vrch údenú rybu a kôpor a podávame. Dobrú chuť.

Vyhľadať predajňu Fresh