Tilapia so špenátovým pestom a mladou mrkvou

Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 30 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • Filet tilapie 600g
  • Soľ
  • Korenie
  • Olivový olej 100ml
  • Maslo 100g
  • Citrón 2ks
  • Mandle hobliny 1PL
  • Parmezán 50g
  • Cesnak 1 strúčik
  • Mladá mrkva 12ks
  • Med 2PL
  • Mladá cibuľka 2ks
  • Petržlenová vňať 50g

Postup

Tilapiu si osolíme, okoreníme a opečieme na olivovom oleji s pridaním masla.

Pesto si vyrobíme zo špenátu, mandlí, parmezánu, cesnaku, olivového oleja, soli a citrónovej šťavy. Hotové pesto natrieme na už hotový filet ryby.

Na tej istej panvici si opečieme mladú mrkvu a cibuľku. Počas restovania pridávame med, citrónovú šťavu a nakoniec petržlenovú vňať.

Dobrú chuť.

 

Vyhľadať predajňu Fresh