Tagliatelle smrže a pesto z medvedieho cesnaku

Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 30 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • Cca 20 listov medvedieho cesnaku
  • 10 Lieskových orechov
  • 40g syra Grana Padáno
  • Olivový olej
  • Cibuľa
  • Smrže
  • 1/2 Limetky
  • Tagliatelle

Postup

Huby dôkladne umyjeme a nakrájame, to isté urobíme aj s medvedím cesnakom. Do mixéru pridávame medvedí cesnak, lieskové orechy, syr grana padano, olivový olej, soľ, čierne korenie, limetkovú šťavu. P.S. limetková šťava Vám vytiahne všetky chute a dodá pestu sviežosť

Konzistenciu pesta dolaďujeme olivovým olejom. Nemá byť ani veľmi suché ani veľmi riedke. Na olivovom oleji orestujeme cibuľku spolu so smržami a ku koncu pridáme pesto. K tomuto základu prihodíme tagliatelle a konzistenciu doladíme vodou z cestovín. Na panvici sólo orestujeme pár smržov na dokončenie celého jedla

Vyhľadať predajňu Fresh