Sendvič z grilu

Náročnosť prípravy: Ťažké
Čas: 60 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • Hovädzia nízka roštenka
  • Šampiňóny
  • Cibuľa
  • Papriková pasta
  • Med
  • Olivový olej
  • Syr na grilovanie
  • Limetka
  • Hruška
  • Červené suché víno

Postup

Na panvici spolu orestujeme cibuľu, šampiňóny a hrušku. Podlejeme červeným suchým vínom a keď sa alkohol odparí, pridáme paprikovú pastu spolu s medom a limetkovou šťavou. Okorenenú a osolenú hovädziu nízku roštenku pečieme sprudka na grile.

Ku koncu hodíme na gril aj syr vhodný na grilovanie. Cesnak konfitujeme v oleji cca 45 minút. Na opečený bochník rozotrieme konfitovaný cesnak, pridáme zmes z cibule a šampiňónov a prikryjeme grilovaným syrom a mäsom.

Vyhľadať predajňu Fresh