Rybacie kroketky s wasabi majonézou

Náročnosť prípravy: Stredné
Čas: 30 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • Ryba treska 200g
  • Soľ 20g
  • Zemiaky uvarené v šupke 500g
  • Petržlenová vňať 20g
  • Kapary bez nálevu 20g
  • Údený syr 75g
  • Parmezán 25g
  • Strúhanka 100g
  • Vajce 2ks
  • Slnečnicový olej 200ml
  • Citrón 2ks
  • Wasabi 5g
  • Majonéza vegánska 200g

Postup

Uvarené zemiaky v šupke si nastrúhame nahrubo a osolíme. Pridáme nasekanú petržlenovú vňať, kapary, nastrúhaný údený syr a parmezán. Ďalej pridáme osušenú a na kocky nakrájanú tresku, vajce, strúhanku, citrónovú šťavu a všetko spolu dobre premiešane. Vytvarujeme guličky alebo placky a hurá do opekania.

Do vegánskej majonézy pridáme wasabi a citrónovú šťavu a dobre premiešame.

Krokety podávame s majonézou ozdobené petržlenovou vňaťou.

Dobrú chuť.

Vyhľadať predajňu Fresh