Rizoto a tilapia

Náročnosť prípravy: Stredné
Čas: 45 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • cca 300g ryže Arborio
  • 150g masla
  • 150g syra Grana Padano
  • 1dl biele víno
  • cibuľa
  • granátové jablko
  • olivový olej
  • 2 filety z Tilapie

Postup

Na olivovom oleji orestujeme cibuľu, pridáme ryžu Arborio ktorú necháme taktiež dve minútky opiecť . Ryžu podlejeme bielym vínom a keď sa alkohol odparí zalejeme ju zeleninovým vývarom cca 1 cm nad úroveň ryže.

Ryžu varíme cca 15 minút v otvorenom hrnci a neustále dolievame vývar. Na druhej panvici si opečieme tilapiu ktorú zakvapneme citrónovou šťavou a prihodíme lyžičku masla. Keď je ryža al dente vypneme šporák a ihneď pridáme maslo a syr grana padano.

V tomto štádiu pridáme do hrnca taktiež čerstvý špenát. Rizoto by malo byť krásne krémové. Na rizoto položíme filet z tilapie a dozdobíme granátovým jablkom.

Dobrú chuť

Vyhľadať predajňu Fresh