Pstruh na letnej zelenine, víne a olivách

Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 45 minút
Počet porcií: 2

Ingrediencie

  • Pstruh 4ks
  • Jarná cibuľka 2 zväzky
  • Fenikel 1ks
  • Cherry paradajky 200g
  • Cesnak 3 strúčiky
  • Chilli 1ks
  • Citrón 1ks
  • Čierne a zelené olivy dokopy 10ks
  • Olivový olej 100ml
  • Soľ
  • Korenie
  • Biele víno 150ml
  • Petržlenová vňať 30g
  • Mäta 30g
  • Koriander 30g
  • Feniklové lístky (z feniklu, ktorý použijeme)

Postup

Na olivovom oleji si orestujeme všetku zeleninu, podlejeme vínom, rybu si osolíme naplníme bylinkami a citrónom, položíme na zeleninu zakryjeme alobalom a dusíme do mäkka.

Po dokončení nasekáme zostatok byliniek na vrch a polejeme olivovým olejom.

Vyhľadať predajňu Fresh