Pstruh na letnej zelenine, víne a olivách
- 11.09.2024
- Zdieľať na Facebooku
Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 45 minút
Počet porcií: 2
Ingrediencie
- Pstruh 4ks
- Jarná cibuľka 2 zväzky
- Fenikel 1ks
- Cherry paradajky 200g
- Cesnak 3 strúčiky
- Chilli 1ks
- Citrón 1ks
- Čierne a zelené olivy dokopy 10ks
- Olivový olej 100ml
- Soľ
- Korenie
- Biele víno 150ml
- Petržlenová vňať 30g
- Mäta 30g
- Koriander 30g
- Feniklové lístky (z feniklu, ktorý použijeme)
Postup
Na olivovom oleji si orestujeme všetku zeleninu, podlejeme vínom, rybu si osolíme naplníme bylinkami a citrónom, položíme na zeleninu zakryjeme alobalom a dusíme do mäkka.
Po dokončení nasekáme zostatok byliniek na vrch a polejeme olivovým olejom.