Nátierka z pečeného cesnaku a kozieho syra

Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 30 minút
Počet porcií: 4

Ingrediencie

  • 200 g čerstvého kozieho syra
  • 8 strúčikov cesnaku
  • morská soľ
  • čierne korenie mleté Fresh
  • hrsť petržlenovej vňate
  • 50 ml olivového oleja
  • 200 g cherry paradajok
  • kváskový špaldový chlieb

Postup

Cesnak si očistíme a roztlačíme ho pomocou nožíka. Na panvicu pridáme olivový olej, do ktorého vložíme cesnak. Osolíme, okoreníme a pečieme na najmenšom možnom plameni do zlatista z oboch strán.

Medzi tým si v miske rozmiešame kozí syr, maslo, nasekanú petržlenovú vňať a dôkladne vymiešame na jemnú penu. Následne pridáme upečený cesnak aj s olejom z panvice a všetko spolu premiešame.

Z chlebu pripravíme hrianky, potrieme ich nátierkou, navrch naukladáme nakrájané cherry paradajky a podávame.

Vyhľadať predajňu Fresh