Losos so špargľou
- 11.09.2024
- Zdieľať na Facebooku
Náročnosť prípravy: Ľahké
Čas: 30 minút
Počet porcií: 2
Ingrediencie
- Losos
- Špargľa
- Hladká múka
- 1PL masla
- Cheddar
- Olivový olej
- Kôpor
- Muškátový orech
- Citrón
- Cesnak
Postup
Špargľu očistíme, nakrájame, krátko opečieme a podusíme.
Na bešamelovú omáčku necháme rozpustiť maslo, pridáme múku a keď z toho bude pekná jemná kaša prilejeme mlieko. Omáčka nám postupne zhustne, následne dochutíme a pridávame cheddar. Dôležité je ju stále miešať. Na konci pridáme kôpor.
Lososa opečieme na panvici kožou dolu, na konci otočíme vypneme a pridáme citrónovú šťavu.
Na záver dozdobíme mikrozeleninou