Cviklový krém s čerstvými jablkami a chrenom

Náročnosť prípravy: Stredné
Čas: 60 minút
Počet porcií: 4

Ingrediencie

  • cvikla 1 kg
  • jablká 3 ks 500g
  • mandľová smotana 0,2l
  • chren čerstvý 1ks
  • zeleninový vývar 0,5l
  • citrón1ks
  • himalájska soľ 0,1kg
  • rasca 1č.l.

Postup

Očistíme šalotky, pomaranč, cesnak. Namarinujeme si tofu v sójovej omáčke (10-15min.). Do misky si dáme očistené avokádo, ktoré vymiešame s pomarančovou šťavou, chilli,cesnakom .

Pridáme zelené olivy. Šalotku si na panvici upečieme s trochou soli. Sendviče si prekrojíme a opečieme na panvici alebo v grile ak nejaký máme.

Ostáva nám všetko pekne poprekladať, naplniť. Do vnútra uložíme všetky časti skladačky. Začneme avokádom, plátkami tofu, pomaranča a pečenej šalotky. Myslím že takýto dobrý a zdravý pokrm ocení každý.

Nech vám chutná, dobrú chuť.

Vyhľadať predajňu Fresh