Cviklový krém s čerstvými jablkami a chrenom
- 13.03.2018
- Zdieľať na Facebooku
Náročnosť prípravy: Stredné
Čas: 60 minút
Počet porcií: 4
Ingrediencie
- cvikla 1 kg
- jablká 3 ks 500g
- mandľová smotana 0,2l
- chren čerstvý 1ks
- zeleninový vývar 0,5l
- citrón1ks
- himalájska soľ 0,1kg
- rasca 1č.l.
Postup
Očistíme šalotky, pomaranč, cesnak. Namarinujeme si tofu v sójovej omáčke (10-15min.). Do misky si dáme očistené avokádo, ktoré vymiešame s pomarančovou šťavou, chilli,cesnakom .
Pridáme zelené olivy. Šalotku si na panvici upečieme s trochou soli. Sendviče si prekrojíme a opečieme na panvici alebo v grile ak nejaký máme.
Ostáva nám všetko pekne poprekladať, naplniť. Do vnútra uložíme všetky časti skladačky. Začneme avokádom, plátkami tofu, pomaranča a pečenej šalotky. Myslím že takýto dobrý a zdravý pokrm ocení každý.
Nech vám chutná, dobrú chuť.