Deň detí sme oslávili na festivale Toto leto FRESH detský festival

Tohtoročnú oslavu Dňa detí sme síce presunuli na neskorší termín, o to viac sme si to však užili. Celá oslava pre našich kolegov a všetky deti sa sústredila na podujatí Toto leto FRESH detský festival v košickom Kulturparku.

Pre deti bol pripravený bohatý program, ktorý odštartoval presne o desiatej. Všetky dobré podujatia sa začínajú súťažami, preto tomu nebolo ináč ani teraz. Kto predsa nemiluje ten blažený pocit víťazstva? V zóne, ktorá bola vyčlenená len pre „našu partiu“ deti skladali puzzle, zhadzovali plechovky, bežali cez prekážkovú dráhu, hľadali poklad alebo si vybrali inú súťažnú disciplínu. Pri vyplnení hracej karty, ktorá potvrdzovala absolvovanie jednotlivých disciplín si deti mohli vybrať vecnú cenu, ktorá im bude robiť radosť aj doma.

Milým prekvapením tohtoročnej oslavy Dňa detí bol aj fotokútik, kde naše tváre mohli skrášliť rôzne rekvizity. Stačilo už len nahodiť úsmev, skryť sa za parochňu alebo vtipný názov, a fotky boli na svete.

Kulturpark, ktorý je právom považovaný za centrom kultúry v Košiciach nám počas celého dňa poskytoval bohatý, nielen zábavný, ale aj kultúrny program. Deťom úsmev na tvári vyčarovali obľúbený Ujo Ľubo, Fifo a Vierka, Kúzelník Wolf, Usmievanka či Tom a Elo. Zatancovať si mohli na detskej DJ párty, na ktorej nechýbala ani penová šou. Tou nás potešili hasiči, ktorí hravo naplnili delá detskou penou a o zábavu bolo postarané. Síce na väčšine z nás neostala ani nitka suchá, nič to nemení na tom, že to bola čerešnička celého programu. To doplnilo aj spevácke vystúpenie sesterského dua Twins.

Počas celého dňa tak deti súťažili, smiali sa, zabávali či maškrtili. A aby to neostalo len pri zábave, niečo sa deti mohli naučiť od pánov policajtov, psovodov či psíčkarov z útulku.

Úsmevy na tvárach tých najmenších sú pre nás najkrajšou pochvalou dobre zorganizovanej párty a preto sa už teraz tešíme na budúcoročnú oslavu najkrajšieho sviatku v roku – Dňa detí.

Prečítajte si aj

Jar v znamení byliniek
Jar je obdobím obnovy a prebúdzania sa prírody a zároveň časom, kedy sa v záhradách a na poliach začínajú objavovať prvé ...viac

Ako prežiť veľkonočné sviatky zdravšie?
Blížia sa veľkonočné sviatky a s nimi spojené nadmerné konzumovanie nezdravých jedál. Ako si užiť stolovanie s rodinou a blízkymi bez výčitiek a ...viac

Čím sa BIO potraviny odlišujú od bežných potravín?
Čo znamená BIO? Každá takto označená surovina je produktom ekologického poľnohospodárstva. Pri tejto výrobe sa minimalizuje negatívny dopad na ...viac

FRESH PLUS končí s papierovými cenovkami
Do konca roka 2023 plánuje naša sieť supermarketov FRESH Plus nainštalovať digitálne cenovky vo všetkých svojich predajniach. Okrem toho, že ušetríme ...viac

Vyhľadať predajňu Fresh